Inici

Tastech (Tast Tecnològic Barcelona) – EUSS

Us convidem a navegar per aquestes pàgines, on trobareu tota la informació per conèixer i participar al Tastech. Podreu conèixer les característiques del Tast Tecnològic d’enguany, podreu accedir als formularis d’inscripció (com a visitants i com a expositors), i us podreu descarregar el material de treball per als participants.

3a edició Tastech – Dimecres 10 d’Abril de 2019 a l’EUSS


Benvinguts i Benvingudes de nou!

El Tastech és el nom de la jornada “Tast Tecnològic BCN”, que va desenvolupar la seva primera edició el passat curs 2016, i és la continuació d’una línia iniciada durant dues edicions del MdT BCN (anys 2014 i 2015).

La principal idea d’aquest Tast Tecnològic és ser una plataforma on es presenta i fomenta la creativitat tecnològica i té per objecte incrementar les vocacions tècniques i científiques dels estudiants, que esdevindran els enginyers i científics del demà.

En aquesta jornada participa l’alumnat de secundària hi presenta projectes imaginats i realitzats per ells mateixos i, amb l’ajut dels seus professors, els mostra i els explica al públic visitant; i es complementa amb xerrades i tallers dels professors de l’EUSS. També es conviden enginyers i científics per a què expliquin la seva experiència, i els treballs desenvolupats.

Permet que experiències interessants surtin del marc de l’aula, i incrementar la motivació de l’alumnat en poder explicar i compartir amb d’altres la seva feina a les aules.

És, en definitiva, un punt de trobada d’alumnat, professorat i societat en general, que fa brillar la creativitat tecnològica que es desplega cada dia a les aules d’arreu de Catalunya.
Amb el suport de:
  • Caixa d’Enginyers